Uslovi Kupovine

Sve cene artikala na sajtu prikazane su sa uračunatim PDV-om. Fotografije možda mogu da steknu nepravilnu sliku u pogledu dimenzija stoga su u detaljnom opisu proizvoda iskazane dimenzije i ponudjen odgovarajući način zatvaranja za svaki proizvod. Ukoliko kupac izabere virmanski način plaćanja u najskorijem vremenu će na e-mail adresu iz porudžbenice dobiti predračun, a roba će biti poslata odmah nakon uplate. Nakon izvršene porudžbine na e-mail koji ste naveli dobićete potvrdu porudžbine i sve detalje o isporuci. Roba koja je poručena radnim danima do 13h biće otpremljena istog dana, a posle 13h ili vikendom sutra dan ili prvog sledećeg radnog dana.

Isporuku robe vrši brza pošta BexExpress. Rok isporuke je 48h od trenutka otpreme pošiljke.

Ukoliko je pošiljka koju ste primili oštećena ili nešto nedostaje potrebno je da u roku od 24h, a najkasnije 48h od trenutka prijema robe reklamaciju prijavite na e-mail teglacasaiflasa@gmail.com ili pozivom na broj 060/0780-146.

Ukoliko Vam se porudžbina ne sviđa, po osnovu Zakona o zaštiti potrošača istu možete vratiti u roku od 15 dana od dana kupovine uz priloženu izjavu, fiskalni račun i fotokopiju lične karte. U tom slučaju kupac snosi teret prevoza.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj 060/0780-145.